Kik azok a népbarátok?
2017. augusztus 14. írta: Ferenc Füredi

Kik azok a népbarátok?

pukli.jpg

Aki elég olvasott, ismeri ezt a címet. Most azonban nem a narodnyikok viselt (vagy nem viselt) dolgairól lesz szó. Tőlem mindenki elvárhatja a nyílt, a tiszta beszédet. Nem vagyok tévedhetetlen. Csak nem játszom a gondolatokkal, nem taktikázom, hanem kimondom, amit hiszek. És amiben hiszek, azt meg is fogalmazom.

1. Pukli Istvánnak sikerült pártot alapítani. Már meg is jelenik promt a pártjának elnöke az ATV- ben. Egy kérdésem lenne: mennyit és kinek fizetett ez a semmiből jött párt, hogy alig alakult meg, és máris helyet kapott az ATV- ben? Pukli István - Barabás Richárd szavait idézem - politikai szédelgő. De ismert ember. Azonban nem Ő a kedvezményezett, aki interjút adhat, hanem egy máig ismeretlen senki. Ismét kérdezem: kinek és mennyit fizettek az interjúért, vagy kinek rokona, boldog őse, ismerőse az a senki, akit valakik elé helyezett a hitgyülis ostoba médium?

2. Tisztelettel kérem minden ismerősömet, aki eddig a Momentum híve volt, hogy takarítson ki az ismerősei közül. 
Éppen elég, hogy baloldali, baloldali liberális, és zöld pártok csak szavakban képesek együttműködni. De legalább a szavak szintjén igen! A Momentum most igazolta, hogy a Fidesz útját járja. Nincs szükség olyan bandára, amely egyedül akar győzni, mert ha véletlenül győzne is, az a kompromisszum elutasítása, a többi párt kirekesztése, vagyis egyenes út a diktatúrába. Amit a Momentum kínál: Fidesz nélküli új diktatúra. Vagy egyenesen összeborulás a Fidesszel. Súlyosan tévedett Raskó György, mert most mondott nemet az antalli örökségre, és hibázott Bojár Gábor is, aki a magas iskolai végzettséget összetévesztette a politikai érettséggel és tisztességgel.

3. Soha senki ne higgyen a Jobbiknak, bármit is tesz, bármit is mond. Minden szavuk hazugság, és semmi helyük a magyar közéletben, és a politikai palettán.

Köszönöm, ha meghallgattak.

A bejegyzés trackback címe:

https://furediferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr8412958595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása